True You: alleen ‘jezelf zijn’ is duurzaam

 Jezelf zijn in je werk. Hoezo?

‘Jezelf zijn’ als je moet presteren, is de juiste en duurzame keuze. Niet eenvoudig want we denken intussen te zijn wie we zijn.           Én ervaren druk om te voldoen aan verwachtingen die aan ons gesteld worden, zoals in de werkcontext. Toch blijft er altijd de ruimte voor de eigen keuze, om te werken vanuit ‘de echte jij’. Waarmee jouw unieke energie zijn weg vindt voor meer werkgeluk, vitaliteit, wendbaarheid, groei en een sterke performance. Voorheen was praten over energie ‘zweverig’ of vaag. Anno 2022 wordt energie in werk en leven steeds meer gezien als een keyfactor. En laat er nu een duidelijke relatie zijn tussen je energie en ‘gewoon’ jezelf zijn! En ook tussen energieverlies en een teveel aan aanpassingen in je werk en/of leven. In deze tijden zijn we gelukkig meer en meer gefocust op natuurlijke energiebronnen: voor ons huis, de auto, bedrijven, de maatschappij etc. Nu wijzelf nog!

Is dat wel mogelijk?

Ja, als je bereid bent jezelf nog beter te leren, eerlijk te onderzoeken waar je echte natuurlijke kracht zit in jezelf en waar je die zélf de pas afsnijdt. Vaak vanuit oude patronen, vooral als je onder druk komt te staan. Dat is voor iedereen anders en primair een kwestie van ‘beleven’; heel persoonlijk dus.  

Wat betekenen deze ontdekkingen dan voor de match met je baan en hoe kun je e.e.a. slim combineren? Voldoen aan de eisen die je werkgever stelt, ja maar op een manier die echt bij jou past. Omdat je je er dan gewoon goed bij voelt, de basis voor een duurzame werkrelatie.

Hoe pak ik dat aan?

Gewoon aan de slag gaan. Wees nieuwsgierig en zoek contact. Samen werken we met humor, een duidelijk doel en de fantastische Reflact-® methode, aan jouw heldere blik op jezelf. Waarmee je bewuster wordt en zelf stuurt naar wat voor jou het belangrijkste is. Je kunt zo’n traject zien als een echte ‘groeiversneller’. In 2021 zijn Juliette van Wijk, eveneens een ervaren en enthousiast coach / bedrijfspsycholoog / HR vrouw, en ik, het label True You gestart. Hiermee dragen we met plezier en resultaat, ons steentje bij aan duurzaam gelukkige mensen in succesvolle organisaties. Omdat alle energie in werk en leven, te waardevol is voor ‘net niet’.

We adviseren ook organisaties die bewust (willen) kiezen voor duurzaam krachtige medewerkers en teams.

Wil je weten wat we voor jou of je organisatie kunnen betekenen?