Over Martine

Even voorstellen:

Coach / adviseur / talent developer / psycholoog / onderneemster. Een energieke senior die vooral wil werken met een helder hoofd en warm hart. Voormalig HRM/MD vrouw en goed bekend met loopbaanuitdagingen in de corporate wereld. Van talent op weg naar de top, tot professional die het verschil wil maken of de spelbepaler met uitdagingen en positiespel op hoog niveau. Zowel in de opgaande lijn als omgaand met tegenslag in of verlies van werk. Als zelfstandig coach heb ik een brede scope op bedrijfsleven en non-profit sector. Voor trainingsinstituut De Baak coach ik mensen uit uiteenlopende sectoren c.q. het hele land: op werkgeluk, balans, persoonlijke effectiviteit, leiderschap en carrière.

Als coach informeel, open, positief en gericht op kansen. Zelf sterk verbonden met de thema’s vrijheid en inspiratie, de pijlers van Career2Coach: omdat ze de deur open zetten naar een waardevol werkend leven. Vertrekkend vanuit de vraag van de cliënt werk ik graag samen aan wat er nog meer mogelijk is met geluk in werk en levens van unieke mensen; dit ook als basis voor een betekenisvolle bijdrage aan de wereld buiten onszelf.

Mijn motto: “laat werk voor je werken!”

Logo Beyond the Match

Mede eigenaar Beyond the Match, samen met topper en leiderschapscoach / bedrijfspsychologe Tanja Hulswit: voor een bewuste match tussen krachtige mensen, hun leven, hun werk en de organisatie waarin ze actief zijn. En/of organisaties en branches waarin ze actief willen zijn. Met het hoge tempo aan veranderingen om ons heen is het geen overbodige luxe deze dynamische match zelf fris te houden; gedurende de looptijd van je baan en in elke loopbaanfase. Wij begeleiden met veel plezier en resultaat individuele mensen en organisaties die actief sturen op frisse keyplayers. www.beyondthematch.nl

Register loopbaan professional NOLOC

NOLOC gecertificeerd en Register CMI/NOLOC coach (beroepsvereniging loopbaanprofessionals)
www.noloc.nl

Gecertificeerde Reflact-®️ coach (incl. burn-out)
www.myhbmcenter.com     www.paradigma.nl

Deelnemer Ethische Code Phoenix Opleidingen
 www.phoenixopleidingen.nl 

ZEN coach & trainer
www.zen.nl

Preferred coach De Baak voor Reflact-®️
www.debaak.nl

LinkedIn